Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kişiyi gelinlikle görmek

Rüyada evli kişiyi gelinlikle görmek

Rüyada evli kişiyi gelinlikle görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, işlerin canlanacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada evli kişiyi gelinlikle gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı kabul etmeli, değişimden korkmamalısınız.

Rüyada evli kişiyi gelinlikle görmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli kişinin gelinlik görmek ters giden işlerin düzeleceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli kişinin gelinlik giydiğini görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli bir kişinin gelinlik giydiğini görmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada evli kişinin gelinlik giymek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli olduğu halde gelinlik giymek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına delalettir.

Rüyada evli kızını gelinlikle görmek ettiği zararları telafi edeceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli olduğu halde gelinlik giydiğini görmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, derdin sona ereceğine, mevki kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments