Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kadın görmek

Rüyada evli kadın görmek

Rüyada evli kadın görmek dünya malına kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına yorulur.

Rüyada evli kadın gördüyseniz:

  • Belli bir konuya yaklaşımınız çevrenizdeki kişilerden kabul görmeyebilir.

Rüyada evli kadının elini tutmak kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada evli bir kadına sarılmak çok yüksek mevkilerde bulunacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine işarettir.

Rüyada evli kadınla öpüşmek alım gücünün artmasına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli kadının gelin olduğunu görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, itibar kazanacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli bir kadınla evlenmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, haberler alacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli kadınla zina yapmak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli kadının gelinlik giymek kötülüklerden uzak kalacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments