Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kadını sevmek

Rüyada evli kadını sevmek

Rüyada evli kadını sevmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli kadını sevmek gördüyseniz:

  • Bazı kararlar almadan önce sorular sormalısınız.

Rüyada evli kadını sevmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, işlerinin bu sayede açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli kadınla beraber olmak her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada evli bir kadının tekrar evlendiğini görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına inanılır.

Rüyada evli bir kadınla evlenmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada başka bir kadınla evli olduğunu görmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir kadınla konuşmak hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına delalet eder.

Rüyada evli kadınla konuşmak aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada evli kadının gelinlik giymek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, zenginliği bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments