Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir kadını gelinlikle görmek

Rüyada evli bir kadını gelinlikle görmek

Rüyada evli bir kadını gelinlikle görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, konforunun yerinde olacağına, hastalıklardan kurtulacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına tabir olunur.

Rüyada evli bir kadını gelinlikle gördüyseniz:

  • Spor yapmayı ihmal etmeyin.

Rüyada evli kadının gelinlik görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli kadın gelinlik giymek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine yorulur.

Rüyada evli kadının gelinlik giymek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine inanılır.

Rüyada evli bir kadını gelinlikle görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına yorulur.

Rüyada evli kadını gelinlikle görmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, huzurunu yerine getireceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli kadının beyaz gelinlik giymek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada evli bir kadının gelinlik giymek hayatının bir anda renkleneceğine, problemlere çözüm bulunacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine delalet eder.

Rüyada evli kadının gelinlik giydiğini görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, çaresiz kalacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments