Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kadınla konuşmak

Rüyada evli kadınla konuşmak

Rüyada evli kadınla konuşmak hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, iyilik bulacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada evli kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada evli kadınla konuşmak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine işaret eder.

Rüyada evli bir kadınla konuşmak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına tabir olunur.

Rüyada evli adamla konuşmak arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada evli biriyle konuşmak fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir erkekle konuşmak eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli bir kadının gelinlik giymek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına inanılır.

Rüyada evli kadını gelinlikle görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının evli olduğunu görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments