Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli gelinlik giymek

Rüyada evli gelinlik giymek

Rüyada evli gelinlik giymek hastalıklarının iyileşeceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine, düşmanlarına da dost olacağına delalet eder.

Rüyada evli gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Yeni yollar aramalısınız.

Rüyada evli birinin beyaz gelinlik giymek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli bir kadının gelinlik giydiğini görmek neşesinin de yerine geleceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliyken gelinlik giymek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine işarettir.

Rüyada evli kadının gelinlik giydiğini görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, idealist davranacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada evli bir kişinin gelinlik giydiğini görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya yorulur.

Rüyada evli bayanın gelinlik giymek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına delalet eder.

Rüyada evli kişinin gelinlik giymek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine işarettir.

Rüyada evli olan gelinlik giymek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, doktordan doktora koşturacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments