Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli olan gelinlik giymek

Rüyada evli olan gelinlik giymek

Rüyada evli olan gelinlik giymek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalettir.

Rüyada evli olan gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeniz olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada evli birinin gelinliğini giymek çok büyük adımlar atılacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate yorulmaktadır.

Rüyada evli birinin gelinlik giymek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına yorulur.

Rüyada evli kadının gelinlik giydiğini görmek huzurunun artacağına, düşünmeden hareket edeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işarettir.

Rüyada evli bir kadının gelinlik giymek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine inanılır.

Rüyada evliyken tekrar gelinlik giymek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada evli bayanın gelinlik giymek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada evli bir kadının gelinlik giydiğini görmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada evli birini gelinlik giydiğini görmek değer göreceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments