Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli birinin elini tutmak

Rüyada evli birinin elini tutmak

Rüyada evli birinin elini tutmak mutluluğunu çoğaltacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada evli birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Bazı köprüleri yıkmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada evli kadının elini tutmak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada evli erkeğin elini tutmak zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli birinin elini tutmak sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada balıkları elle tutmak kara ve yaslı günler geçireceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine yorulur.

Rüyada elinde çiçek tutmak tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada tanıdığı bir erkeğin elini tutmak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, sevilen birinin geleceğine işarettir.

Rüyada elini sıkı tutmak saygınlık kazanacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına yorulur.

Rüyada gelinin elini tutmak büyük bir ihanete uğranacağına, zorlukların aşılacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments