Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir arkadaşını görmek

Rüyada evli bir arkadaşını görmek

Rüyada evli bir arkadaşını görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, yalnız kalmak isteyeceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, ümitlerinin son bulacağına işarettir.

Rüyada evli bir arkadaşını gördüyseniz:

  • Sizin için en kötü durum kararsızlıktırBeklenmedik tesadüfler güzel sonuçlar getirebilir.

Rüyada evli bir arkadaşının tekrar evlendiğini görmek küfürlü söze, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, hayırlı ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının evli olduğunu görmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada evli arkadaşını hamile görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını evli görmek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli arkadaşını gelinlikle görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşınla evli olmak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada evli bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının evli olduğunu görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments