Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını evli görmek

Rüyada arkadaşını evli görmek

Rüyada arkadaşını evli görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını evli gördüyseniz:

  • Bazı uğraşlarınız boşa gidebilir.

Rüyada arkadaşının evli olduğunu görmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını evli görmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli arkadaşının tekrar evlendiğini görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı alamet eder.

Rüyada arkadaşınla evli olmak yalan söyleyeceğine, muradına ereceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşı evli görmek birçok iş kapısının açılacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli arkadaşlarını görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalettir.

Rüyada erkek arkadaşının evli olduğunu görmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli arkadaşının evlendiğini görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments