Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli arkadaşını gelinlikle görmek

Rüyada evli arkadaşını gelinlikle görmek

Rüyada evli arkadaşını gelinlikle görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli arkadaşını gelinlikle gördüyseniz:

  • Biraz yavaşlamanızda fayda var.

Rüyada evli bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek depresyona gireceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada evli arkadaşını gelinlikle görmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, sağlık sorunlarının artacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine delalet eder.

Rüyada evli birini gelinlikle görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada evli olduğu halde gelinlik giymek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına delalet eder.

Rüyada evli gelinlik giymek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evliyken tekrar gelinlik giymek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, onların yaralarına merhem olacağına işarettir.

Rüyada evli birini gelinlik görmek canlanacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada gelinlik giyen evli birini görmek hem moral hem de çareler bulacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, zor bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments