Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir adamla sevgili olmak

Rüyada evli bir adamla sevgili olmak

Rüyada evli bir adamla sevgili olmak kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, her zaman şükür içinde olacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına inanılır.

Rüyada evli bir adamla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Çalışmayan bir kimseyseniz sizde kaygı uyanduran bir konuda muhtemelen birisinin yardımıyla iyi sonuç elde edebileceksiniz.

Rüyada evli bir adamla sevgili olmak rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına delalettir.

Rüyada evli adamla sevgili olmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada yaşlı adamla evli olmak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada evli bir adamla evlenmek işsizlerin iş sahibi olacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına alamet eder.

Rüyada evli adamla evlenmek bir bebek sahibi olunacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, yürek yakan biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada evli bir adamla öpüşmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada evli adamla yatmak çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada evli bir adamla birlikte olmak başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments