Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli adamla yatmak

Rüyada evli adamla yatmak

Rüyada evli adamla yatmak işlerinin hafifleyeceğine, huzuru yakalayacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalettir.

Rüyada evli adamla yatmak gördüyseniz:

  • Oldukça cazip ya da faydalı görünen bazı teklif, öneri ya da davetler bir an da eskisi kadar olumlu görüntü vermeyebilir.

Rüyada evli adamla yatmak zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, borçların hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada evliyken başkasıyla yatmak sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına alamet eder.

Rüyada evli bir adamla öpüşmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli adamla sevgili olmak yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, herkesin rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli adamla konuşmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı bir adamla evli olduğunu görmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada evli adama aşık olmak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına delalettir.

Rüyada evli bir adam görmek hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments