Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar kızını hamile görmek

Rüyada bekar kızını hamile görmek

Rüyada bekar kızını hamile görmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, komşular tarafından kötülenileceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, rızkın genişleyeceğine delalettir.

Rüyada bekar kızını hamile gördüyseniz:

  • Hizmetlerinizi cömertçe sunmanız hayatınızı veya yaşadığınız yeri değiştirebilecek fırsatlara neden olabilir.

Rüyada bekar kızını hamile görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bekar kızın hamile olduğunu görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bekar kızı hamile olarak görmek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına inanılır.

Rüyada bekar kızın kendini hamile görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yalnız hissetmeye, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bekar kızı hamile görmek çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına işarettir.

Rüyada bekar kızın hamile kaldığını görmek büyük problemler yaşanacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına delalet eder.

Rüyada bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments