Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile birinin kızı olduğunu görmek

Rüyada hamile birinin kızı olduğunu görmek

Rüyada hamile birinin kızı olduğunu görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile birinin kızı olduğunu gördüyseniz:

  • Romantik konularda sıkıntı oluşabilir.

Rüyada kıza hamile olduğunu görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada kızın hamile olduğunu görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne kızını hamile görmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin kızının hamile olduğunu görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, güçlendikçe güçleneceğine yorulur.

Rüyada bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, feraha ereceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli olmayan kızını hamile görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kazançlı adımlar atılacağına, gelişim içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızını hamile görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine tabir olunur.

Rüyada annenin kızını hamile görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments