Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenmemiş kızı hamile görmek

Rüyada evlenmemiş kızı hamile görmek

Rüyada evlenmemiş kızı hamile görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evlenmemiş kızı hamile gördüyseniz:

  • Baskı altında ani kararlar almak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada evlenmemiş kızını hamile görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlenmemiş kızı hamile görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıza hamile olduğunu görmek ölümcül hastalıklara işaret, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük kızı hamile görmek zor günler geçirileceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine alamet eder.

Rüyada kızının hamile olduğunu duymak ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada kendini ve kızını hamile görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, daha zengin hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı hamile görmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, doğru haber almaya, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bakire kızın hamile olduğunu görmek yeni bir araca sahip olunacağına, iş hayatında günah işleyeceğine, darlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments