Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıza hamile olduğunu görmek

Rüyada kıza hamile olduğunu görmek

Rüyada kıza hamile olduğunu görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kıza hamile olduğunu gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçekleşebileceği veya amaçlarınıza ulaşabileceği zamanlardasınız.

Rüyada bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına yorulur.

Rüyada kendi kızını hamile görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine delalettir.

Rüyada kıza hamile olmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada komşunun kızını hamile görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bekar kızın kendini hamile olduğunu görmek daha rahat para kazanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bekar kızın hamile olmak işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada bekar bi kızı hamile görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada küçük kızı hamile görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments