Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık sokak kapısı görmek

Rüyada açık sokak kapısı görmek

Rüyada açık sokak kapısı görmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, makam ve rütbe edineceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine yorulur.

Rüyada açık sokak kapısı gördüyseniz:

  • Dost kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı farklı davrandığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada sokak kapısını açık görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık sokak kapısı görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sokak kapısı görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına yorulur.

Rüyada sokak kapısını açmak yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, daha büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada kapısı açık tuvalet görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapısı açık ev görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada açık kapıdan içeri girmek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada açık kapıdan girmek anne babayla ters düşüleceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments