Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokak kapısı görmek

Rüyada sokak kapısı görmek

Rüyada sokak kapısı görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, onlar için çabalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sokak kapısı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizin çizdiğiniz programa uyma ya da uymama eğilimini hafife veya çok ciddiye alıyor olabilirsiniz.

Rüyada sokak kapısını açık görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, kendisini geliştireceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sokak kapısı görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada sokak kapısını açmak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada açık sokak kapısı görmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, çok günah işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sokağa çıkmak sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar karanlık sokak görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sokakları süpürmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sokakta yatak görmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, rakiplerin geride bırakılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments