Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık kapıdan girmek

Rüyada açık kapıdan girmek

Rüyada açık kapıdan girmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, yakın zamanda rahat edeceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine rivayet eder.

Rüyada açık kapıdan girmek gördüyseniz:

  • Kalabalık içinde son derece ölçülü olmanız gerekiyor.

Rüyada açık kapıdan içeri girmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, sevdiğini söyleyeceğine alamet eder.

Rüyada açık kapıdan girmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına delalettir.

Rüyada camiye başı açık girmek geleceğinin de çok parlak olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, gönül kapılarının açılacağına işarettir.

Rüyada açık mezara girmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada açık cezaevine girmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, imkânlarının da genişleyeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada evin kapılarını açık görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık sokak kapısı görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapısı açık ev görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments