Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenip takı takıldığını görmek

Rüyada evlenip takı takıldığını görmek

Rüyada evlenip takı takıldığını görmek rızkının kesilmeyeceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işaret eder.

Rüyada evlenip takı takıldığını gördüyseniz:

  • Tahmini çıkarımlarla yola çıkmak yanlış olabilir.

Rüyada evlenip takı takıldığını görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, sorunlarını aşacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Rüyada takı takıldığını görmek hayırlı adımlar atılacağına, malına gelecek zarara, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına işaret eder.

Rüyada düğünde takı takıldığını görmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağının takıldığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada kendine altın bilezik takıldığını görmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğünde para takıldığını görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada takma diş takıldığını görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendine yüzük takıldığını görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments