Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takı takıldığını görmek

Rüyada takı takıldığını görmek

Rüyada takı takıldığını görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, onlara hayrının dokunacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada takı takıldığını gördüyseniz:

  • Meslek hayatınız olumsuz yönde etkilenecek çünkü kendinizi tutamıyorsunuz.

Rüyada evlenip takı takıldığını görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğünde takı takıldığını görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına alamet eder.

Rüyada takı takıldığını görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada takma diş takıldığını görmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına inanılır.

Rüyada alyans takıldığını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, işinde itibar edineceğine yorulur.

Rüyada başkasına altın bilezik takıldığını görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada boynuna altın takıldığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın bilezik takıldığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments