Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenip pişman olmak

Rüyada evlenip pişman olmak

Rüyada evlenip pişman olmak küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada evlenip pişman olmak gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da düzenlemede bazı ufak tefek değişiklikler yapılması gerekiyor.

Rüyada evlenip pişman olduğunu görmek seyahatlere katılacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada evlenip pişman olmak rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada evlendiğine pişman olmak ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini öldürüp pişman olmak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına işarettir.

Rüyada pişmanlık hissetmek kurulan hayallerin yıkılacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada pişmanlık duymak kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, bir işe soyunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bira içip pişman olmak verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına inanılır.

Rüyada pişman birini görmek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments