Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenip pişman olduğunu görmek

Rüyada evlenip pişman olduğunu görmek

Rüyada evlenip pişman olduğunu görmek işinde dar boğaza gireceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kırgınlıkların geçeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine işarettir.

Rüyada evlenip pişman olduğunu gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmamanız, size maddi veya manevi bedeller ödetebilecek macera veya arkadaşlıklara eğilim duymanıza neden olabilir.

Rüyada evlenip pişman olmak tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına işaret eder.

Rüyada evlenip pişman olduğunu görmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada içki içip pişman olduğunu görmek kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada pişmanlık duymak aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına alamet eder.

Rüyada pişmanlıktan ağlamak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, zaaflarına kapılacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına tabir olunur.

Rüyada evlenmek pişman olmak yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evlilikten pişman olmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini pişman görmek tüm özlemini gidereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments