Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişman birini görmek

Rüyada pişman birini görmek

Rüyada pişman birini görmek masrafların altında kalacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, rahat bir hayat sağlayacağına delalettir.

Rüyada pişman birini gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmayan bir durumda duygularınızla hareket etmeniz, bir arkadaşlığınıza, aileyi ilgilendiren bir konuya ya da ilerlediğiniz bir alana zarar verebilecek konuşmalara neden olabilir.

Rüyada pişmanlık duyan birini görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişman olan birini görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada günahtan pişman olmak zorluğa ve darlığa düşeceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada başkasının pişman olduğunu görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalettir.

Rüyada evlenmek ve pişman olmak üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, birikiminin artacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmanlık duymak neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada bir insanın pişman olduğunu görmek hasadının tarlasında kalacağına, çalışıyorsa terfi alacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine tabir olunur.

Rüyada pişman birini görmek müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments