Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini öldürüp pişman olmak

Rüyada birini öldürüp pişman olmak

Rüyada birini öldürüp pişman olmak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye rivayet etmektedir.

Rüyada birini öldürüp pişman olmak gördüyseniz:

  • Sadece duygusal açıdan biraz huzursuzsunuz.

Rüyada birini öldürüp pişman olmak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada içki içmek ve pişman olmak hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada yaptığından pişman olmak asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin pişman olduğunu görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, maddi açıdan nefes alınacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada birini pişman görmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişman olan birini görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine delalettir.

Rüyada bir insanın pişman olduğunu görmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, gıybet edeceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine işarettir.

Rüyada pişmanlık duymak kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments