Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmanlık hissetmek

Rüyada pişmanlık hissetmek

Rüyada pişmanlık hissetmek sürekli ağlamaklı olacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmanlık hissetmek gördüyseniz:

  • Olumsuz hissettiğiniz konularda yaşanan olumlu gelişmeleri hatırlamanız, bazı olaylar karşısında daha sabırlı davranmanıza yardım edebilir.

Rüyada pişmanlık hissetmek işten yana şansının açık olacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının pişman olduğunu görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini pişman görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada evlendikten sonra pişman olmak istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, işlerinde bereket olacağına delalettir.

Rüyada pişmanlık duymak işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evlilikten pişman olmak eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmanlık duyan birini görmek rızkın ve kazancın artacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin pişman olduğunu görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, kendisine şifa olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments