Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenip mutsuz olmak

Rüyada evlenip mutsuz olmak

Rüyada evlenip mutsuz olmak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, gelişmelerin olacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza işarettir.

Rüyada evlenip mutsuz olmak gördüyseniz:

  • Doğru dürüst bilgi sahibi olmamanız durumunda sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada evlenip mutsuz olduğunu görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, esenliğe kavuşacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada evlenip mutsuz olmak işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına rivayet eder.

Rüyada birini mutsuz görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ama mutsuz olmak bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına inanılır.

Rüyada evlenmek ama mutsuz olmak bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, refah düzeyinin düşeceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına delalet eder.

Rüyada mutsuz düğün görmek isteklerinin erteleneceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, ilim irfan sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi mutsuz görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına inanılır.

Rüyada gelinlik giymek mutsuz olmak uğursuzluklarla karşılaşacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments