Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giymek mutsuz olmak

Rüyada gelinlik giymek mutsuz olmak

Rüyada gelinlik giymek mutsuz olmak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada gelinlik giymek mutsuz olmak gördüyseniz:

  • Annenizle ya da kızkardeşinizle veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada gelinlik giymek ama mutsuz olmak iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, şansın kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giymek mutsuz olmak düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip mutsuz olmak esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, ağız tadının yerinde kalacağına işaret eder.

Rüyada mutsuz olmak çok büyük yenilikler yapacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evlenip mutsuz olmak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada mutsuz düğün görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına delalet eder.

Rüyada ölü birini mutsuz görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına inanılır.

Rüyada mutsuz evlendiğini görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments