Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutsuz düğün görmek

Rüyada mutsuz düğün görmek

Rüyada mutsuz düğün görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, yüklü siparişler alacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, eğlenceli günler geçireceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada mutsuz düğün gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle seyahat başlıklı gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada mutsuz düğün görmek dostlarını da iyi seçeceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada mutsuz bir düğün görmek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada düğünde mutsuz olmak üzüleceğine ve hastalanacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini mutsuz görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mutsuz gelin görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına yorulur.

Rüyada çok mutsuz olmak buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada mutsuz bir evlilik yaptığını görmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine yorulur.

Rüyada evlenmek mutsuz olmak gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments