Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi mutsuz görmek

Rüyada sevgiliyi mutsuz görmek

Rüyada sevgiliyi mutsuz görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi mutsuz gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise kazanç getirmeyecek.

Rüyada eski sevgiliyi mutsuz görmek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin mutsuz olduğunu görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi mutsuz görmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mutsuz evlendiğini görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına işaret eder.

Rüyada evlenip mutsuz olmak bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada mutsuz evlenmek umutsuzluğa düşeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına delalettir.

Rüyada mutsuz bir evlilik yapmak girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin mutsuz olduğunu görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments