Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anzer balı görmek

Rüyada anzer balı görmek

Rüyada anzer balı görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada anzer balı gördüyseniz:

  • Size bazı bedeller ödetebilecek olanlar yerine, elinizdeki şeyleri iyi değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada anzer balı görmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada anzer balı yemek variyetinin her geçen gün artacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada üniversite anfisi görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada zümrüdü anka kuşu görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada derdini anlatamamak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanlış anlaşılma görmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına işarettir.

Rüyada anka kuşu olmak önünde güzel ve başarılı günler olacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanlış anlaşılmak kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments