Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zümrüdü anka kuşu görmek

Rüyada zümrüdü anka kuşu görmek

Rüyada zümrüdü anka kuşu görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, sıkıntıların çözüm bulacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada zümrüdü anka kuşu gördüyseniz:

  • Belki yepyeni bir saç modeli, belki son moda giysiler.

Rüyada zümrüt anka kuşu görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına yorulur.

Rüyada zümrüdü anka kuşu görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına işarettir.

Rüyada zümrüdü anka görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anka kuşu olmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz anka kuşu görmek üzüleceğine, ağlayacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı anka kuşu görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, bereket ve huzur geleceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anka kuşuna binmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada altın zümrüt görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments