Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlış anlaşılmak

Rüyada yanlış anlaşılmak

Rüyada yanlış anlaşılmak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanlış anlaşılmak gördüyseniz:

  • Kararınızı verdiğiniz an da, işlerin yolunda gitmesi için ne yapmanız gerektiğini biliyor olacaksınız.

Rüyada yanlış anlaşıldığını görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanlış anlaşılma görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, dünya malının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanlış anlaşılmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına tabir olunur.

Rüyada angelina jolie görmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada ankaraya görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada olduğunu anlayıp uyanmak atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada zümrüt anka kuşu görmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada anfi tiyatro görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, hastalanacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments