Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evleneceğini bilmek

Rüyada evleneceğini bilmek

Rüyada evleneceğini bilmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, işlerin düşeceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına yorulur.

Rüyada evleneceğini bilmek gördüyseniz:

  • Neyse ki, engellere rağmen yeni fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada evleneceğini bilmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, aniden evlilik kararı alacağına inanılır.

Rüyada öleceği günü bilmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, büyük başarılara kazanılacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kanser olduğunu bilmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalettir.

Rüyada evli olduğunu bilmek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin öleceğini bilmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada annenin öldüğünü bilmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu bilmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, kalbini tekrar hayata açacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada ameliyat olacağını bilmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, evlatlarının hayırlı olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments