Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlatlık verilmek

Rüyada evlatlık verilmek

Rüyada evlatlık verilmek kızı olanların da gelin edeceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, şifa edineceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, yaşama hevesinden olacağına, gülen yüzünün de solacağına delalet eder.

Rüyada evlatlık verilmek gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkinizi mutlu bir sonuçla noktalamak isteyebilirsiniz.

Rüyada evlatlık verilmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada evlatlık verildiğini görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine rivayet eder.

Rüyada kuzu verildiğini görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, karlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada selasının verildiğini duymak iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine delalet eder.

Rüyada verilen parayı kabul etmemek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada verilen altını almamak yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına işarettir.

Rüyada süt verirken görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada sela verilmesini görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments