Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada verilen parayı almak

Rüyada verilen parayı almak

Rüyada verilen parayı almak rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada verilen parayı almak gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat yada bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Rüyada verilen parayı almak evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada verilen parayı geri çevirmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada verilen parayı geri vermek can sıkıcı haberler almaya, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine inanılır.

Rüyada verilen parayı geri almak küslükleri gidereceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk para verip ekmek almak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada verilen parayı kabul etmemek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kağıt para verip almak hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, kişinin gönlünü alacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para verip altın almak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments