Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada antikacı görmek

Rüyada antikacı görmek

Rüyada antikacı görmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına delalettir.

Rüyada antikacı gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanarak ilginç çözüm veya fikirler geliştirebilirsiniz.

Rüyada antika eşya görmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada antika tabak görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada antikacı dükkanı görmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, rakiplerinin üzüleceğine delalettir.

Rüyada antika yüzük görmek duygularının karşılıklı olacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada antika araba kullanmak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada antika araba almak bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada antika sandık görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, geriye doğru gideceğine inanılır.

Rüyada antika altın görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, insanlarla bir araya geleceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments