Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada antika yüzük görmek

Rüyada antika yüzük görmek

Rüyada antika yüzük görmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada antika yüzük gördüyseniz:

  • Gizli planları, kapalı kapılar ardında olup biteni merak edebilir, gizemli konulara ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada antika yüzük takmak geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada antika yüzük görmek dertlerin günden güne artacağına, borçlarını ödeyeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada antika araba sürmek elde bulunan paranın tükeneceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, maddi zararını karşılayacağına tabir olunur.

Rüyada antika takı görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada antika kapı görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine yorulur.

Rüyada antika biblo görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada antika ayna görmek maddi imkânlarının azalacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, dinini yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada antika dolap görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, yaptığı hataları düzelteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments