Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada antika araba almak

Rüyada antika araba almak

Rüyada antika araba almak fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, şükrederek yaşayacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, yıkılacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada antika araba almak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde hoşunuza gitmeyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada antika arabaya binmek kendi işini açacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada antika araba sürmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, kısmetlerinden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada antika araba kullanmak sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada antika araba görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, dedikoduya, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada antika araba almak tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada antika tabanca görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada antika bulmak çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine işaret eder.

Rüyada antika dikiş makinası görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments