Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evine başkasının taşındığını görmek

Rüyada evine başkasının taşındığını görmek

Rüyada evine başkasının taşındığını görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, muradın olacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada evine başkasının taşındığını gördüyseniz:

  • Kıskanç olmayın, aşk konularında kıskançlıktan kaçının.

Rüyada komşunun evine taşınmak keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine işaret eder.

Rüyada evinden başka eve taşınmak rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada birinin evinden taşındığını görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına yorulur.

Rüyada evinden taşınmak ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kendi evinden taşınmak işveren pozisyonuna geleceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evini taşınmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine yorulur.

Rüyada baba evine taşınmak maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, çirkin amellere, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına inanılır.

Rüyada kendi evinden başka eve taşınmak günah işleyeceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sare

Rüyamda evimde yaşarken başka birilerinin daha evime taşınmasını gördüm yani aynı andan iki aile evin içindeydik bu kişiler yabancı daha önce hiç görmedim ama kendi hallerinde yaşıyorlardı