Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada antika koltuk görmek

Rüyada antika koltuk görmek

Rüyada antika koltuk görmek çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına, daima secde ve şükür edeceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada antika koltuk gördüyseniz:

  • Biraz sakin tonda konuşmakta fayda var.

Rüyada antika koltuk görmek hayırlı bir haber alınacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada antika televizyon görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine delalettir.

Rüyada antika görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada antika araba kullanmak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada antika kilim görmek rütbesinin artacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada antika araba almak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada antika tabanca görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hayatının bir anda renkleneceğine tabir olunur.

Rüyada antika heykel görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments