Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin maviye boyandığını görmek

Rüyada evinin maviye boyandığını görmek

Rüyada evinin maviye boyandığını görmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, yüklü siparişler alacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada evinin maviye boyandığını gördüyseniz:

  • Yardım almanız gereken yerleri belirlerseniz, kendinize ayıracak zamanınız fazlalaşabilir.

Rüyada evinin maviye boyandığını görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada mavi boya yapmak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözüne mavi boya görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına işarettir.

Rüyada duvarda mavi boya görmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını maviye boyatmak gelirini ve rızkını kaybedeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işarettir.

Rüyada mavi boya kalemi görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada göze mavi boya sürmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi boyalı oda görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, işlerinin artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments