Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtarla kapıyı kilitlemek

Rüyada anahtarla kapıyı kilitlemek

Rüyada anahtarla kapıyı kilitlemek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, hem moral hem de çareler bulacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada anahtarla kapıyı kilitlemek gördüyseniz:

  • Ailenizle veya sizin için özel bir kişiyle yapacağınız planlar duygusal anlamda ilişkiyi derinleştirebilir.

Rüyada anahtarla kapı kilitlemek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapıyı anahtarla kilitlemek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada anahtarla kapıyı kilitlemek neşeyi ve sağlığı bulacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada anahtarla kapı kilitlediğini görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, atılan adımların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada anahtar kilitlemek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, dertlerine derman arayacağına işarettir.

Rüyada birinin üzerine kapı kilitlemek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, hayatının güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada tahta kapı kilitlemek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına inanılır.

Rüyada evinin kapısını kilitlemek rızık bolluğu içinde olacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments