Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin camlarının kırıldığını görmek

Rüyada evinin camlarının kırıldığını görmek

Rüyada evinin camlarının kırıldığını görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinin camlarının kırıldığını gördüyseniz:

  • Problemleri ertelemek yerine, bir an önce çözmenizde fayda var.

Rüyada evin camlarının kırıldığını görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinin camlarının kırıldığını görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin camının kırıldığını görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına delalet eder.

Rüyada evinin camının kırıldığını görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, düşmanların çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada cam kavanoz kırılması görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırılmayan cam görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına işaret eder.

Rüyada cam bardakların kırıldığını görmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, sorunlarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada araba camının kırıldığını görmek zor günler geçireceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments