Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini kazmak

Rüyada evini kazmak

Rüyada evini kazmak sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evini kazmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ya da genelde ilişkilerle ilgili ilginç bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada evin altını kazmak uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada evini kazmak sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin bahçesini kazmak kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde çukur kazmak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Rüyada evin temelini kazmak çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada evin içinde toprak kazmak zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada evin içine mezar kazmak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin önünü kazmak kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments