Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evine yeni eşyalar almak

Rüyada evine yeni eşyalar almak

Rüyada evine yeni eşyalar almak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada evine yeni eşyalar almak gördüyseniz:

  • Olayların işe yarayan taraflarını daha da kuvvetlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada evinde yeni eşya görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, özlemelerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada evine yeni eşya almak işlerinin açılacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada evine yeni eşyalar almak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının yeni eşya aldığını görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada yeni ev yeni eşya görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet eder.

Rüyada evde yeni eşya görmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada evde yeni eşyalar görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada yeni beyaz eşya almak hak yolundan uzaklaşacağına, isteklerinize kavuşacağınıza, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments