Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde yeni eşya görmek

Rüyada evinde yeni eşya görmek

Rüyada evinde yeni eşya görmek dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına inanılır.

Rüyada evinde yeni eşya gördüyseniz:

  • İş hayatınız hızlı şekilde ilerliyor, imajınız güçleniyor ya da yıldızınız parlıyor.

Rüyada evinde yeni eşya görmek kötü günler yaşanacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada evine yeni eşyalar almak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, yapacağı planların altüst olacağına alamet eder.

Rüyada evine yeni eşya almak ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işarettir.

Rüyada yeni eve eşya yerleştirmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yeni eşya aldığını görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yeni ev eşyaları almak kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret eder.

Rüyada evde yeni eşyalar görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni eşyalar görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments