Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evine fare girdiğini görmek

Rüyada evine fare girdiğini görmek

Rüyada evine fare girdiğini görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada evine fare girdiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi ciddi bir krizin içinde bulabilirsiniz.

Rüyada evine fare girdiğini görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına işarettir.

Rüyada sırtına fare girdiğini görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine alamet eder.

Rüyada içine fare girdiğini görmek eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Rüyada koynuna fare girdiğini görmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve fare girdiğini görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine tabir olunur.

Rüyada farenin içine girdiğini görmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada farenin koynuna girdiğini görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına inanılır.

Rüyada farenin eve girdiğini görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments