Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtına fare girdiğini görmek

Rüyada sırtına fare girdiğini görmek

Rüyada sırtına fare girdiğini görmek hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtına fare girdiğini gördüyseniz:

  • Bazılarınız ne demek istediğimi anladılar.

Rüyada sırtına fare girdiğini görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada sırtına yılan girdiğini görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine rivayet eder.

Rüyada farenin koynuna girdiğini görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada evine fare girdiğini görmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine işaret eder.

Rüyada farenin içine girdiğini görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine rivayet eder.

Rüyada koynuna fare girdiğini görmek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine inanılır.

Rüyada farenin eve girdiğini görmek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine tabir olunur.

Rüyada içine fare girdiğini görmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments